Τ. Πετρόπουλος: Δεν καταργείται το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» διευκρινίζει ότι η είδηση για την κατάργηση του ταμείου και της οικονομικής αυτοτέλειας του είναι «ψευδής» και «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».«Δεν καταργείται το ταμείο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ» και «η διάταξη της τροπολογίας είναι σαφής και αφορά μόνο τους επιμέρους τομείς που υπάρχουν μέσα στα ΕΤΑΠ-ΜΜΕ».

«Καταγγέλλω γραφίδες οι οποίες παραποιούν την πραγματικότητα και την αλήθεια εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς καθώς εμφανίζουν ότι το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ πρόωρα έχασε την αυτοτέλειά του» τόνισε ο κ. Πετρόπουλος προσθέτοντας ότι «στην πραγματικότητα πρόκειται για εσωτερική ρύθμιση της λειτουργίας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ώστε να παύσει να δανείζει η μία διεύθυνση την άλλη, για να μπορεί τα οικονομικά του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ να επιτελούν τον σκοπό που πρέπει για κάθε επιμέρους τομέα».

Ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι ενοποιούνται όλοι εντός του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και σε ό,τι αφορά το αποθεματικό, το οποίο δεν θίγεται. Ο υφυπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι αναφέρεται «σε δανεισμούς που γίνονται εντός του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ που δεν γίνονται με πλήρη νομιμότητα. Από την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει περιορισμένος χρόνος δανεισμού και να επιστραφούν. Και αυτά τα λεφτά δεν επιστρέφονται».

Σχετική είδηση: Καταργείται η αυτοτέλεια τομέων του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος