Βόλος: Μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε ο Αυγενάκης από τον Αλμυρό

Για ένα νέο συμβόλαιο αλήθειας που υπογράφει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ελληνικό λαό μίλησαν τα στελέχη του κόμματος που επισκέφθηκαν την Μαγνησία και συμμετείχαν σε ανοιχτή εκδήλωση για τους αγρότες – κτηνοτρόφους και μεταποιητές, στον Αλμυρό, επικεντρώνοντας σε ασφαλιστικά – φορολογικά ζητήματα.

Το κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούσαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Κων/νος Μπαγινέτας.

Βόλος: Μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε ο Αυγενάκης από τον Αλμυρό

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της χώρας, κάνοντας λόγο για ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει την χώρα.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό των αγροτών ενώ ο κ. Βεσυρόπουλος στα ζητήματα της φορολογικής πολιτικής.

Μετά την εκδήλωση, τα κομματικά στελέχη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος, στο Βόλο. Ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως το θέμα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων, όπως είπε, ο σχεδιασμός προβλέπει ανταγωνιστικές καλλιέργειες και προϊόντα, μακριά από την λογική της επιδοτούμενης καλλιέργειας.

Βόλος: Μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε ο Αυγενάκης από τον Αλμυρό

Αναφέρθηκε ακόμη, σε βασικές δεσμεύσεις του κόμματος, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 30% εντός δύο ετών, η επαναφορά του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13%, και η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος