Βόλος: Νέα μέλη στη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου και καταγγελίες κατά Αγραφιώτη

Σε ανάκληση των τριών μελών της από τη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου προχώρησε χθες, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Βόλου, κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης που συγκάλεσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Τάσος Μπατζιάκας και πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace, αφού δεν παραχωρήθηκε προς χρήση, το αμφιθέατρο του Ορφανοτροφείου.

Με ομόφωνη απόφασή της, η γενική συνέλευση ενέκρινε την ανάκληση των κ.κ. ‘Αγγελου Αγραφιώτη, Μ. Τσιάντου και Κ. Κάβουρα από το Δ.Σ. Τα άτομα που θα τους αντικαταστήσουν και τα οποία εκλέχθηκαν με μυστική ψηφοφορία είναι οι: Γ. Σκαμπάς (120 ψήφοι), Αντωνία Γιαννουσά (106 ψήφοι) και Αναστ. Μορφογιάννη (86 ψήφοι).
Σήμερα δε, αναμένεται να οριστούν από τον Δήμο Βόλου(που είναι η εποπτεύουσα Αρχή του Ιδρύματος) και άλλα δύο νέα μέλη στη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου, στη θέση της κ. Δανάης Χαριτάκη και του κ. Φίλιππου Κάλλη.
Να σημειωθεί πάντως, ότι ο πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Αγραφιώτης είχε ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αίτηση προσωρινής διοίκησης για την Φ.Α.Β., μετά την παραίτηση από αυτή, της κ. Λιλής Τσιάντου κι ενώ είχε προηγηθεί η παραίτηση του κ. Κάβουρα και δεδομένης της άρνησης των αναπληρωματικών μελών να τους αντικαταστήσουν. Η εκδίκαση της αίτησης έχει προσδιοριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου.

Κατά την χθεσινή γενική συνέλευση πάντως, στην οποία παραβρέθηκε σύσσωμο του δημοτικό συμβούλιο Βόλου, η πρόεδρος της Φ.Α.Β., κ. Κλ. Γεωργακλή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Αγραφιώτη, κάνοντας αναφορές σε μεταξύ τους συναντήσεις και επικαλούμενη μαρτυρίες παιδιών του Ιδρύματος που δήλωναν τρομοκρατημένα από την συμπεριφορά του κ. Αγραφιώτη απέναντί τους.

Για προσπάθεια ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών μέσω της Διοίκησης του Ορφανοτροφείου κατηγόρησε τον κ. Αγραφιώτη και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Μπατζιάκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος