Βόλος: Αγραφιώτης κατά Μπέου: “Θέλει να ελέγξει την περιουσία του Ορφανοτροφείου”

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ τη διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άγγελου Αγραφιώτη της δημοτικής Αρχής και του Αχιλλέα Μπέου. Μετά την χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, την ανάκληση του κ. Αγραφιώτη από την Διοίκηση του Ιδρύματος και τις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Μπατζιάκα ότι θα του αποσταλεί εξώδικο για να παραδώσει τα κλειδιά του Ορφανοτροφείου, ο κ. Αγραφιώτης απαντά με δελτίο τύπου και σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Αχιλλέα Μπέου. Ευθέως το κατηγορεί ότι θέλει να ελέγξει την περιουσία του Ιδρύματος, τοποθετώντας στη Διοίκηση άτομα που τα ελέγχει απόλυτα. Επίσης, αμφισβητεί την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την αντικατάστασή του, επισημαίνοντας ότι τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, στην οποία έχει ήδη προσφύγει.

Συγκεκριμένα, στο κείμενό του αναφέρει τα εξής:

Επιτέλους η πόλη από σήμερα πρέπει να ηρεμήσει.

Το Ορφανοτροφείο Βόλου απέκτησε διοίκηση, με ένα μοναδικό στα χρονικά τρόπο, που πρότεινε ο δικηγόρος Ξηρός με την ποδοσφαιροποίηση της διαδικασίας, σέρνοντας τη νόμιμη διοίκηση στα δικαστήρια, με εντολή Μπέου φυσικά.

Η διοίκηση Αγραφιώτη δεν υπάρχει (έτσι θα ήθελαν…)

Ο Δήμος ελέγχει πλήρως το ίδρυμα και την περιουσία του (αυτό ήθελαν διακαώς…).

Τη διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου, αναλαμβάνουν (ή έτσι πιστεύουν τουλάχιστον…) οι:

1. Ο συνταξιούχος αστυνομικός Σκαμπάς,

2.Η Baby sitter των παιδιών του Μπέου, Τόνια Γιαννουσά,

3.Η φίλη του Μπέου και δημοτική σύμβουλος, Μορφογιάννη

4.Ο δικηγόρος/σύμβουλος Ξηρός(της ΔΕΥΑΜΒ?) στη ΦΑΒ,

5.Παραμένουσα ως πρόεδρος στη ΦΑΒ κρίθηκε, η φίλη της συζύγου του Μπέου, Γεωργακλή, που έχει δώσει εξετάσεις υποταγής στο Μπέο, με ανύπαρκτο έργο στη ΦΑΒ.

Ο Μπέος για να ρίξει τη διοίκηση Αγραφιώτη, συνεργάστηκε ακόμη και με τον εχθρό του, Καρεκλίδη, δίνοντας «πάσα» στο γιο του, για τη διοίκηση του ιδρύματος.

Δεν κρατά πλέον ούτε καν τα προσχήματα….Χαζός δεν είναι να θέλει να αναλάβει ένα καταχρεωμένο ίδρυμα με 327.000€….πλήρη έλεγχο της περιουσίας του ιδρύματος από άτομα δικά του. Αυτό θέλει!

¨Οσο για τα παιδιά του ιδρύματος… ούτε που τον νοιάζει!

Όταν κάλεσε στο δημαρχείο τον κο Αγραφιώτη και εκείνος του είπε να του αναφέρει τι έργο έχει κάνει στο ίδρυμα για τα παιδιά, απάντησε…. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Μήπως γνωρίζει ο Αχιλλέας ποιος τραμπούκισε τον ταμία Κάβουρα, για να έρθει να κάνει ανάκληση της παραίτησής του? απλά ρωτάω αν γνωρίζει….πάντως μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη, η παραίτησή του ΠΟΤΕ δεν είχε ανακληθεί….οπότε ισχύει κανονικά από την ημέρα που την έστειλε στη ΦΑΒ.

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Πιστεύει κάποιος, ότι τα άτομα που «διόρισε» ο Αχιλλέας, θα διοικήσουν το ίδρυμα? Είναι τα εργαλεία του για να κάνει τη δουλειά του… Το ίδρυμα και το κυριότερο τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, θα ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν το ανέλαβε η διοίκησή μας. Με όσα εγκληματικά κάνει ο Μπέος για το ίδρυμα και ανεβοκατεβάζει διοικήσεις, θα του βάλει λουκέτο με την αγαστή συνεργασία Μπατζιάκα – Γεωργακλή! Αλλά τι τον νοιάζει….δικά του είναι τα παιδιά?

Αρκεί που θα ελέγχει εργαζομένους….συναυλίες….ακίνητα…δωρεές….προσλήψεις, που θα υπερχρεώσουν και τελικά θα κλείσουν το ίδρυμα. Φυσικά και ο αγώνας της νόμιμης διοίκησης του Ορφανοτροφείου Βόλου θα συνεχιστεί δικαστικά, για όσα παράνομα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν στο ίδρυμα, ο Mπέος και οι συν αυτό, δίχως καν να σκεφτούν πως τα παιδιά βρίσκονται στο ξεκίνημα της σχολικής τους χρονιάς και έχουμε προγραμματίσει αρκετές δραστηριότητες…δικαστήρια από το παρελθόν…συναντήσεις με τις αρχές από το παρελθόν …..αλλά πάλι άλλοι θα την πληρώσουν,,,η Γεωργακλή με τον Αλεξίου….ο Αχιλλέας είναι ενεργός πολίτης! χα χα χα.
Με εκτίμηση,
Άγγελος Αγραφιώτης
Πρόεδρος Δ.Σ
Ορφανοτροφείου Βόλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος