Κέρκυρα: Φ. Βάκη και Τ. Τόμπρος για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το κλίμα που επικράτησε στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μετέφεραν μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας, η Φωτεινή Βάκη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, βουλευτής Κέρκυρας και μέλος της νέας ΚΕ αλλά και ο σύνεδρος και μέλος της απερχόμενης ΚΕ Τάσος Τόμπρος.
Η κυρία Βάκη χαρακτήρισε την εκλογή στις πρώτες θέσεις της Κ.Ε. των πρωτοκλασάτων υπουργών, ως εναντίωση των μελών του κόμματος στην προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων που προσπάθησαν να πετύχουν πολιτικά και εκδοτικά συμφέροντα κατά τη διάρκεια ριζοσπαστικών πολιτικών αλλαγών στην οικονομία, την παιδεία και την υγεία. Παράλληλα επισήμανε την ανάγκη ολοκλήρωσης των αλλαγών αυτών προκειμένου η χώρα να παραμείνει ζωντανή και η κοινωνία να εξέλθει της κρίσης όρθια.

Τ.Tόμπρος

Ο κ. Τόμπρος επισήμανε ότι η έγκριση του σχεδίου πολιτικής απόφασης, οι πρώτες θέσεις της νέας Κ.Ε. υπήρξε η κύρια στήριξη των συνέδρων στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Χαρακτήρισε τις τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος ως εργαστήρια πολιτικών πολιτικών και όχι φυγόκεντρες δυνάμεις ενώ ανέφερε ότι μόνο σε επίπεδο συμμαχιών στο εσωτερικό και το εξωτερικό μπορεί να υπάρξει στροφή στη σοσιαλδημοκρατία η οποία δεν αλλοιώνει το αριστερό πολιτικό χαρακτήρα του κόμματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος