Κ. Μητσοτάκης: Με τη γλώσσα της αλήθειας απευθύνομαι στους Έλληνες

Τη δέσμευση να απευθύνεται στους Ελληνες πολίτες στη γλώσσα της αλήθειας,όσο σκληρή και είναι αυτή, υπογράμμισε μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στόχος μας – είπε – είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη λέγοντας την αλήθεια, χωρίς υποσχέσεις για πράγματα που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.
Αναφερόμενος στο προσφυγικό, χαρακτήρισε εύθραυστη τη συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ενωσης και Τουρκίας.

Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο και με τη διοικούσα και οργανωτική επιτροπή του ιδρυτικού συνεδρίου της νεολαίας της ΝΔ, συναντήθηκε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι “η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να είναι ηλικιακά η πιο νέα στην ιστορία του κόμματος, το εννοούσα και το εννοώ. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσουμε σε νέους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που είχαν μέχρι σήμερα. Αλλά αυτές τις ευκαιρίες θα τις κερδίσουν με το σπαθί τους. Εκπτώσεις στην αξιοκρατία και την ποιότητα δεν πρόκειται να κάνουμε. Δεν θα περιμένατε, εξάλλου, να ακούσετε κάτι διαφορετικό από μένα. Αλλά θεωρώ ότι έχουμε ένα τόσο πλούσιο και ποιοτικό στελεχιακό δυναμικό στη νέα γενιά, η οποία μας στηρίζει, που θα μας διευκολύνει πάρα πολύ στην προσπάθειά μας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: Πρώτο πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος