Ιεράπετρα: Σύσκεψη για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό

Ανοικτή σύσκεψη στην αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας, με την παρουσία εκπροσώπων φορέων, συλλογικοτήτων, και πολιτών πραγματοποίησε την Τρίτη ο ΟΑΚ. Η σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο της επικοινωνίας και αφορούσε στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής.

Εκ μέρους του ΟΑΚ ΑΕ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Κουνενάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Φώτης Καζάσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι εκπρόσωποι του οργανισμού ανέλυσαν τον αναπτυξιακό προγραμματισμό για την περιοχή όπως αυτός εξελίσσεται σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς (Φορείς Κυβέρνησης, Περιφέρειας, ΟΤΑ κ.α.) και τον ρόλο που έχει ο ΟΑΚ.

Ιεράπετρα: Σύσκεψη για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό

Παρουσιάστηκε επίσης αναλυτικά το “Διευρωπαϊκό Δίκτυο Κρήτης” και πως τμήματα αυτού του δικτύου αποτελούν τα σχεδιαζόμενα οδικά έργα στην περιοχή. Συγκεκριμένα ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών κ. Αγαπάκης παρουσίασε την μελέτη του οδικού άξονα “Παχειά Άμμος – Ιεράπετρα”, την μελέτη του οδικού άξονα “Ιεράπετρα – Μύρτος” και την μελέτη του οδικού άξονα “Βιάννος – Καλάμι – Μύρτος”. Παράλληλα έγινε μια σύντομη αναφορά στα υδραυλικά έργα με τα οποία ασχολείται ο ΟΑΚ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Καζάση, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε διεξοδική συζήτηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος