Μιχάλης Τζελέπης : «Η ανάπτυξη δεν διατάσσεται αλλά επιτυγχάνεται με σχέδιο, προγραμματισμό και δημιουργία φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος »

Η ανάπτυξη δεν διατάσσεται αλλά επιτυγχάνεται με σχέδιο, προγραμματισμό και δημιουργία φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος, επεσήμανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ Μιχάλης Τζελέπης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017. Σημείωσε πως η  συζήτηση του προϋπολογισμού  έχει ξεκινήσει μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και γενικευμένης ανασφάλειας σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και πρόσθεσε πως φόρτωσαν  οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όλο αυτό το χρονικό διάστημα τον ελληνικό λαό με ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, με 86 δισεκατομμύρια νέο δάνειο, 12,5 δισεκατομμύρια νέα μέτρα, με απώλεια στο ΑΕΠ κοντά στα 20 δισεκατομμύρια, με εκροή καταθέσεων 40 δισεκατομμύρια και με κόστος κεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Όσα νούμερα, όμως, και να αναλύσουμε σήμερα, οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά γιατί βιώνουν τη φοροληστρική και φορομπηχτική  πολιτική της κυβέρνησης  αφού τη ζουν καθημερινά στο πετσί τους στον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση και στο τέλος κάθε μήνα σε μία ατέρμονη προσπάθεια να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Επιπροσθέτως, ο κ. Τζελέπης, ανέλυσε και τις επιπτώσεις του Προϋπολογισμού στον αγροτικό τομέα, υπογραμμίζοντας πως με τις πολιτικές της η κυβέρνηση, που βασίζονται στην λογική «αγρότη στα παίρνω όλα», δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος