«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 39ο και 4 επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

Επεισόδιο 39ο: «Αναστάτωση»

                                               Κόντρα στις συμβουλές της θείας Αντολφίνα και σε βάρος της φήμης της η Σίλια καταθέτει υπέρ του Μ«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2ιγκέλ, ο οποίος αφήνεται ελεύθερος. Η Φραντζέσκα ανυπομονεί να μεταμφιεστεί σε Μπέλα Μαργαρίτα. Απελπισμένοι από την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Αμπιγκού, η Αντόνια και ο Ενρίκε συναντιούνται με τον Δον Λουίς και του κάνουν μία απρόσμενη πρόταση.
Ο Κριστόμπαλ ενημερώνει την Μπιάνκα ότι δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται οι αδελφές. Η Μπιάνκα εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του αρραβωνιαστικού της προς τον αδελφό του. Οι συναντήσεις της Αντέλα και του Μάουρο, φίλου του πρώην συζύγου της, αναστατώνουν τον Χερμάν. Η Ελίσα, αλλάζοντας την τακτική της για να προσεγγίσει τον Σαλβαδόρ, φιλάει τον Καρλίτο, χωρίς να ξέρει ότι τους βλέπει η Σοφία.

Επεισόδιο 40ό: «Μνήμες του παρελθόντος»

«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2Η Ελίσα δεν καταφέρνει να λύσει την παρεξήγηση με τη Σοφία για το φιλί με τον Καρλίτο, ενώ η Ντιάνα προσπαθεί να εκπαιδεύσει την Τσελίτο, ώστε ο ρόλος της ως η νέα κατάκτηση του Σαλβαδόρ να έχει επιτυχία. Στο μεταξύ, οι έξι αδελφές εξακολουθούν να προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτεί η Φακούντα, την οποία απειλεί ο Μπασίλιο, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση.
Η Σίλια βρίσκεται στο στόχαστρο όλων. Οι εφημερίδες γράφουν ότι κατήγγειλε τον Χοακίν για να υπερασπιστεί τον Μιγκέλ, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις στην κοινωνία. Ο Τύπος μιλάει επίσης, για την εξαφάνιση της Μπέλα Μαργαρίτα. Η Αντόνια και ο Ενρίκε προσπαθούν να πείσουν τον Δον Λουίς να αφήσει την Φραντζέσκα να επιστρέψει στο Αμπιγκού.
Η δόνα Ντολόρες προσπαθεί να συμφιλιώσει τους γιους της μ’ ένα δείπνο έκπληξη, στο οποίο καλεί και τη Βικτόρια.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)
Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα ertnewsdev.oryx.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος