«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 41ο και 42ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

Επεισόδιο 41ο:«Δείπνο με εντάσεις» 

«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2Οι αδελφές Σίλβα ψάχνουν μία οριστική λύση για να πληρώσουν τον εκβιαστή. Πρέπει όμως να θυσιάσουν ένα αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Στο σπίτι των Λοϊγκόρι, η Ντολόρες οργανώνει το δείπνο με σκοπό να συμφιλιώσει τους γιους της. Κατά τη διάρκειά του, ο Ροδόλφο για να προκαλέσει τη ζήλια της Βικτόρια, χρησιμοποιεί την αθώα Μπιάνκα, η οποία νομίζει ότι αποκαταστάθηκε η σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της. Η Καρολίνα συνεχίζει να προσποιείται ότι είναι έγκυος, επιδιώκοντας να έρθει πιο κοντά με το σύζυγό της, ώστε η εγκυμοσύνη να γίνει πραγματικό γεγονός. Η Ελίσα θα έχει μία δυσάρεστη έκπληξη από τον Σαλβαδόρ, που θα της ραγίσει την καρδιά.


Επεισόδιο 42ο
«Με τις καλύτερες προθέσεις…»

«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2Η Ντιάνα μαθαίνει τις πραγματικές αιτίες του εκβιασμού της Φακούντα, πράγμα όμως που περιπλέκει τα πράγματα ακόμα περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα το σχέδιό της να απομακρύνει την Ελίσα από τον Σαλβαδόρ παίρνει άλλη τροπή. Κάτι παρόμοιο αντιμετωπίζει και η δόνα Ντολόρες, της οποίας η προσπάθεια να συμφιλιώσει τους γιους της φαίνεται ότι μόνο πόνο θα προκαλέσει στην οικογένεια.
Την ίδια στιγμή, ο Καρλίτος βάζει τα δυνατά του για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Σοφία, ο Μάουρο να κατακτήσει την Αντέλα και η Φραντζέσκα να διατηρήσει την ισορροπία του τρόμου στην καριέρα της: δημοφιλής τραγουδίστρια από τη μία, το όνειρό της να διαπρέψει στην όπερα από την άλλη. Η Σίλια παρατηρεί ότι η Πέτρα αρχίζει να απομακρύνεται από κοντά της, ενώ δέχεται μία απροσδόκητη επίσκεψη που θα την κάνει να αναθεωρήσει το μέλλον της.
Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)
Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε
Κάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα ertnewsdev.oryx.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Κάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα ertnewsdev.oryx.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος