«Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας» – Νέος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος

Array

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας», διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης  από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου έως τα μέσα Απριλίου 2017 με διάρκεια 12 εβδομάδων

Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και τον συντονισμό θα είναι ο σύμβουλος φιλολόγων – Ιστορικός, Λάμπρος Τσακτσίρας, ο οποίος συμμετέχει εθελοντικά, παραδίδοντας θεωρητικά μαθήματα που αφορούν την ιστορία της πόλης.

Τις διαλέξεις μπορούν να παρακολουθήσουν 15 ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου και 15 εκπαιδευτικοί, κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132). Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, από τις 09.00, μέσω του παρακάτω συνδέσμου που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων e-mail μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo τηλέφωνο 2310 840295.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος