Πετρούνιας, Κορακάκη και Μάντης/Καγιαλής οι κορυφαίοι της χρονιάς (video)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη και οι ιστιοπλόοι Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής στα 470 αναδείχθηκαν από τον ΠΣΑΤ οι κορυφαίοι του 2016!

Μία χρονιά γεμάτη Ολυμπιακά μετάλλια και διακρίσεις όπου η επιλογή των κοιρυφαίων ήταν εξαιρετικά δύσκολη από τους αθλητικούς συντάκτες που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς μονομάχησαν ο Πετρούνιας με τον Γιαννιώτη και στις γυναίκες η Κορακάκη με την Στεφανίδη!

Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο στους κρίκους της ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας, αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ για δεύτερη συνεχόμενη φορά κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέιρο στο σκοποβολή Άννα Κορακάκη, αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ κορυφαία αθλήτρια για το 2016.

Το ιστιοπλοϊκό δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470, αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ κορυφαία ελληνική ομάδα για το 2016.

Επίσης, ο Τάσος Κορακάκης, προπονητής της Άννας Κορακάκη, που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή, αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος