Τσίπρας: Όσοι κουνάνε το δάχτυλο τους για τις συμφωνίες να τις τηρούν αυτοί πρώτα (video)

Ηχηρό μήνυμα έδωσε ο πρωθυπουργός στον απόηχο των δηλώσεων Σόιμπλε για τους συνταξιούχους στην Ελλάδα. «Όσοι αυτές της μέρες μας κουνάνε το δάχτυλο στο όνομα των συμφωνιών και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί πρώτα τις δεσμεύσεις τους», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε εορταστική εκδήλωση της Βουλής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

«Εμείς βέβαια, μέρες που είναι και έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων θα τους ανταποδώσουμε λέγοντας τους χρονιά πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά. Να έχουν την ευλογία να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους, όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης ούτε του κόσμου», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Δεν έχω κατανόηση όταν ο κ. Τσίπρας μας κατηγορεί ότι θέλουμε να βλάψουμε τους συνταξιούχους. Οι προσπάθειές μας έχουν στόχο να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της» είχε δηλώσει νωρίτερα σε συνέντευξή του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Πηγή Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος