Βόλος: Πάνω από 2.000 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το τριήμερο των Χριστουγέννων

Πάνω από 2.000 άτομα, Έλληνες αλλά και ξένοι τουρίστες επισκέφθηκαν το τριήμερο των Χριστουγέννων το Χιονοδρομικό Κέντρο, στα Χάνια Πηλίου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος, Γρηγόρης Ιγγλέσης, όσοι βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ευχαριστήθηκαν το πολύ και φυσικό χιόνι και απόλαυσαν το αγαπημένο τους σπόρ, ενώ δεν υπήρξε κανένα τεχνικό πρόβλημα καθ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου των Χριστουγέννων.

Βόλος: Πάνω από 2.000 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το τριήμερο των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τον κ. Ιγγλέση τα έσοδα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, αυτό το τριήμερο,  κινήθηκαν σε ανέλπιστα καλά επίπεδα και με αυτά θα καλυφθούν ακόμα υποχρεώσεις περασμένων ετών.

Επίσης, όπως είπε ο κ. Ιγγλέσης, σύμφωνα  με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, από αύριο και ως την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε ξανά χιονοπτώσεις στην περιοχή της Μαγνησίας, οπότε θα υπάρχει φρέσκο χιόνι στο Χιονοδρομικό. «Το πατημένο χιόνι περνάει το ένα μέτρο και πιστεύω ότι με τα ρατράκ θα μπορέσουμε να το διατηρήσουμε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου», είπε χαρακτηριστικά.

Βόλος: Πάνω από 2.000 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το τριήμερο των Χριστουγέννων

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Ιγγλέση , προετοιμάζεται για την ημέρα των Φώτων η καθιερωμένη «Λευκή Νύχτα», στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ένα νυχτερινό happening, με μουσική, φαγητό και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες. Η «Λευκή Νύχτα» αποτελεί θεσμό για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, και συνήθως πραγματοποιείται την Παραμονή των Χριστουγέννων. Φέτος θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 6 Ιανουαρίου 2017, καθώς προβλέπεται ότι ο καιρός θα είναι καλύτερος και με υψηλότερες θερμοκρασίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος