Υπογράφηκε σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο Λασιθίου

Σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 240.000 ευρώ, που αφορά την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, υπογράφηκε σήμερα από τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Το έργο αφορά τεχνικές παρεμβάσεις στις περιοχές Χουμεριάκο, Καθαρό, διασταύρωση Βασιλικής, Μάλλες, Ρουσσαπιδιά, Άγιος Ιωάννης, καθώς και μικρότερες παρεμβάσεις σε σχεδόν όλο το επαρχιακό δίκτυο της ΠΕ Λασιθίου.

Υπογράφηκε σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο Λασιθίου

Παράλληλα με τις ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν διαγραμμίσεις οδικού δικτύου, με προτεραιότητα τις περιοχές όπου θα πραγματοποιηθούν τα νέα ασφαλτικά έργα, καθώς και εργασίες τροποποίησης στάθμης υφιστάμενων φρεατίων, κυρίως επί της Εθνικής Οδού Άγιος Νικόλαος-Ελούντα-Πλάκα, αλλά και αποκλαδώσεις όπου χρειάζεται για να μην εμποδίζεται η ορατότητα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Η σύμβαση υπογράφηκε παρουσία της αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λασιθίου, Πελαγίας Πετράκη, του γενικού διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Παπαδάκη και εκπροσώπου της ανάδοχης τεχνικής εταιρείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος