Συστάσεις στους ιδιοκτήτες σκαφών λόγω επιδείνωσης καιρού από το Λιμεναρχείο

Προειδοποίηση προς τους πολίτες εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται:


Για σήμερα Τετάρτη:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σημειωθούν στην Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Θυελλώδεις Βόρειοι άνεμοι 7 – 8 και πιθανόν 9 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και από το βράδυ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση (9 με 10 βαθμούς κατά τόπους).


Την Πέμπτη 29 έως και Σάββατο 31/12

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους πυκνές Κρήτης οι οποίες το Σάββατο βαθμιαία θα εξασθενήσουν Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου παρακαλεί όλους τους ιδιοκτήτες των ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου επικινδύνων καιρικών φαινομένων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους. Το Λιμεναρχείο έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος