“Η ΔΕΥΑΜΒ απλά έπρεπε να πει την αλήθεια”

Σε ανακοίνωσή τους οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι επισημαίνουν οτι η ΔΕΥΑΜΒ έλεγε ψέμματα για την κατάσταση στο δίκτυο. Πρέπει όμως να γνωρίζουν όλοι και πρωτίστως η Δημοτική Αρχή ότι οι Δημότες του Βόλου έχουν προ πολλού σταματήσει να τρέφονται με κουτόχορτο, τονίζουν. 

Η ανακοίνωση

Μετά τη σύγκλιση του έκτακτου Τεχνικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ και του Διοικητικού της Συμβουλίου καθώς και της κατοπινής συνέντευξης τύπου, οι αρχικές μας εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν πλήρως. Και αντί απάντησης στα όσα ειπώθηκαν σ’ αυτή θα παραθέσουμε απλώς τη γνώμη ενός “απλού” Δημότη αυτής της πόλης , που τυχαίνει να είναι ο εν αργία και που την διατύπωσε σε συνέντευξη σήμερα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: “Το λάθος που έκανε η ΔΕΥΑΜΒ είναι ότι αυτό που κάνει σήμερα και ενημερώνει τον κόσμο και λέει την αλήθεια έπρεπε να το κάνει πριν τρεις ημέρες”. Δηλαδή η κυνική ομολογία των ψεμάτων που μας αράδιαζαν μέρες τώρα. Πρέπει όμως να γνωρίζουν όλοι και πρωτίστως η Δημοτική Αρχή ότι οι Δημότες του Βόλου έχουν προ πολλού σταματήσει να τρέφονται με κουτόχορτο. Για τα υπόλοιπα και για πολλά άλλα που συνέβησαν αυτές τις ημέρες θα τοποθετηθούμε , όπως πάντα προσπαθούμε να το κάνουμε κι όταν πρέπει, σε πιο ήρεμο περιβάλλον κι αφού έχει αποκατασταθεί η κανονικότητα της ζωής στην πόλη.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Ανδρέου- Μεϊκοπούλου Ελένη, Αποστολάκης Ιάσονας, Γαργάλας Κώστας, Δραμητινός Ματθαίος, Κοκκινάκη Φωτεινή, Μολοχίδης Γιάννης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος