Χανιά: Παραμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια οι αγρότες. Μισή ώρα καθημερινά το κλείσιμο του δρόμου (audio)

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, εμφανίζονται οι αγρότες των Χανίων.
Όπως είπε, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας αγροτικών Συλλόγων του νομού Μανούσος Σταυριανουδάκης, η Εθνική στο ύψος του κόμβου στα Μεγάλα Χωράφια , θα κλείνει καθημερινά για μισή ώρα, από τις 12 έως τις 12:30 το μεσημέρι.

Η πορεία των κινητοποιήσεων των αγροτών, θα εξαρτηθεί, σύμφωνα με τον κ. Σταυριανουδάκη, από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι συνάδελφοί τους και στα άλλα μπλόκα της χώρας.

Όπως είπε ο ίδιος, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του δρόμου, ενώ όταν υπάρχει ανάγκη, επιτρέπεται η διέλευση. Χανιά: Παραμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια οι αγρότες. Μισή ώρα καθημερινά το κλείσιμο του δρόμου (audio)

Ο κ. Σταυριανουδάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των αγροτών στην κινητοποίηση, αλλά και από τη στήριξη πολιτών, σωματείων και φορέων του τόπου, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συλλαλητήριο εργατικών σωματείων και φορέων στην περιοχή του μπλόκου στα Μεγάλα Χωράφια.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Σταυριανουδάκης:


Με φωτογραφίες από το flashnews.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος