Εργασίες συντήρησης της ΠΚΜ στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου

Array

Εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί  η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και για ένα μήνα περίπου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού επί της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, στο ρεύμα ανόδου προς Ωραιόκαστρο, θα ξεκινήσουν  από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017  και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί σε κυκλοφορία η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Παράλληλα, θα αποκλειστεί η άνοδος, με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο. Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης, ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης (αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη στη Λεωφ. Άλσους  – Φυλλίρας- Θερμαϊκού -Παναγίας Σουμελά- Αεροδρομίου- Κονταξοπούλου) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης.

Πηγή:ΠΚΜ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος