Σφοδρή αντιπαράθεση Καμμένου-Θεοχαρόπουλου για τα εξοπλιστικά (video)

Ιδιαίτερης οξύτητας αντιπαράθεση προκάλεσε η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάση Θεοχαρόπουλο, για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Τα εξοπλιστικά ανέβασαν του τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή, με τον υπουργό Άμυνας να τονίζει ότι ακόμη βρισκόμαστε σε φάση διερεύνησης, σημείωνοντας ότι όποιοι εξοπλισμοί θα γίνουν με βάση τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και με απόλυτη διαφάνεια.

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την αποστροφή του λόγου του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είπε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν συμπεριφέρεται και δεν θα συμπεριφερθεί όπως η κυβέρνηση Σημίτη στην υπόθεση των Ιμίων, ενώ κατηγόρησε σε οξείς τόνους την προηγούμενη κυβέρνηση για διασπάθιση χρήματος στα εξοπλιστικά.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, είπε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή διόγκωσε το χρέος, με τον Πάνο Καμμένο να συμπληρώνει ότι είναι υπερήφανος που υπηρέτησε στην κυβέρνηση Καραμανλή και πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εκείνα που οδηγήθηκαν στη φυλακή στο θέμα των εξοπλισμών.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος