“Πρωινή Διαδρομή” στην Πελοπόννησο

-Αύριο συνεδριάζει το Δ.Σ. Γορτυνίας. Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το σχέδιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω της αδυναμίας αποκομιδής των απορριμμάτων.

-Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης η απόφαση για το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο”Βυζαντινός κόσμος: Η σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό” που θα πραγματοποιηθεί στο Μυστρά.

-Σε Αθήνα, Κόρινθο, Επίδαυρο και Δελφούς
θα πραγματοποιηθεί μαι φέτος το φεστιβάλ Φιλοσοφίας της Μεγάλης Ελλάδας. Θα συμμετάσχουν 700 μαθητές απο τα Λύκεια της Ιταλίας και το θέμα θα είναι η φιλία.

-Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικών αποφασίστηκε να γίνει στο Γύθειο 31 Μαρτίου, 1 και 2 Απριλίου 2017.

-Μουσικοχορευτική εκδήλωση οργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων της Τρίπολης την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

-Έκθεση 16 εικαστικών θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 8.30 το βράδυ ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην αίθουσα Τέχνης Κούρος στην Τρίπολη.

Πολιτιστικό αντάμωμα Κρήτης και Πελοποννήσου οργανώνει ο Δήμος Ναυπλίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων το Σάββατο στις 13,00 το μεσημέρι στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο.

Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος