Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο παραολυμπιονίκης για το έγκλημα (video)

Σε κατ’ οίκον περιορισμό με σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης θα βρίσκεται ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, ο οποίος απολογήθηκε τη Δευτέρα για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου στο Μοσχάτο.

Ο κατηγορούμενος, ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ, βρέθηκε το πρωί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και επί πέντε ώρες έδωσε την δική του εκδοχή σε όσα του καταλογίζονται. Eπανέλαβε τον ισχυρισμό ότι βρισκόταν σε άμυνα όταν πυροβόλησε τον 47χρονο ξενοδόχο. Στην απολογία του είπε ότι το θύμα τον απειλούσε επανειλημμένα για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την εν διαστάσει σύζυγό του, και ότι εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Φέρεται επίσης να δήλωσε την απόλυτη λύπη του για ό,τι συνέβη, λέγοντας πως προηγήθηκε σφοδρή αντιδικία και πως δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

Στον ανακριτή κατέθεσε και ο προπονητής του αθλητή, ως μάρτυρας υπεράσπισής του, ενώ έξω από το ανακριτικό γραφείο ανέμεναν τον κατηγορούμενο οι γονείς και ο αδελφός του.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας και την γνωστοποίησης της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα, ο συνήγορος του αθλητή, Πέτρος Μαντούβαλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς, όπως τόνισε, εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Σχετική είδηση:Απολογείται ο παραολυμπιονίκης για την δολοφονία του 47χρονου (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος