Ακόμα και τηγανητό κοτόπουλο παραδίδουν τα ταχυδρομεία στη Νέα Ζηλανδία

Άλλα πακέτα, αλλά και τηγανητό κοτόπουλο, άρχισε να παραδίδει ο οργανισμός Ταχυδρομείων στη Νέα Ζηλανδία «NZ Post», προκομμένου να επεκτείνει τις υπηρεσίες του και σε άλλους τομείς και να αυξήσει τις δραστηριότητές του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Νew Zeland Heralda KFC υπέγραψε, για δοκιμαστική περίοδο, συμβόλαιο με το ίδρυμα που δημιουργήθηκε πριν από 170 χρόνια, προκειμένου να μεταφέρει τα προϊόντα της έως τις πόρτες των σπιτιών στην Ταουράνγκα, στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας.

Η Νew Zeland Heralda KFC έλαβε αυτή την απόφαση για να αξιοποιήσει την υλικοτεχνική υποδομή των Ταχυδρομείων της Νέας Ζηλανδίας.

ο Ίαν Λέτελε της εταιρείας KFC, η οποία επιδιώκει να προσεγγίσει περισσότερους καταναλωτές, ανέφερε χαρακτηριστικά: Η «NZ Post» διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής στη Νέα Ζηλανδία και εστιατόρια KFC υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις πόλεις.

Από την άλλη πλευρά, τα τελευταία δέκα χρόνια, μειώθηκε κατά 50% ο αριθμός των Νεοζηλανδών που στέλνουν επιστολές και η «NZ Post» παραδίδει αλληλογραφία τρεις φορές την εβδομάδα στις αγροτικές περιοχές.

«Θέλουμε να επιβιώσουμε για άλλα 100 χρόνια, αλλά πρέπει επειγόντως να διαφοροποιήσουμε τις δραστηριότητές μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της NZ Post, Μάικ Στιούαρτ στην εφημερίδα The Guardian. «Οι άνθρωποι θέλουν τα προϊόντα που παραγγέλνουν να παραδίδονται στο σπίτι τους σε 30-60 λεπτά, εκεί φαίνεται να πηγαίνει ο κόσμος. Έτσι, πειραματιζόμαστε και γινόμαστε υπηρεσία παράδοσης στον τομέα της υγείας, στον τομέα των κατασκευών και ιδιαίτερα στον τομέα της φιλοξενίας…», ανέφερε.

Πηγές ΑΠΕ—ΜΠΕ / The Guardian

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος