Πλούσιο σε γαύρο και σαρδέλα το Θρακικό πέλαγος (video)

Ο γαύρος και η σαρδέλα είναι δύο υποτιμημένα είδη ψαριών, με τεράστια ωστόσο διατροφική αξία. Οι μεγαλύτερες ποσότητες που καταναλώνουμε στην Ελλάδα προέρχονται από το Θρακικό Πέλαγος και διακινούνται από την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας.

Ρεπορτάζ: Σάκης Ασβεστάς

[iframe_youtube width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/BoFJZqdlrK0″ frameborder=”0″ allowfullscreen>]
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος