OEXBE: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της SKOT

Παρούσα δηλώνει στη μάχη ενάντια στην εκ περιτροπής εργασία η ομοσπονδία εργατοϋπαλλήλων χημικής βιομηχανίας Ελλάδας (ΟΕΧΒΕ) με αφορμή την κινητοποίηση στην Ελευσίνα τη Μ. Τρίτη.

Όπως αναφέρει η ΟΕΧΒΕ: “Η Ομοσπονδία μας μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας αλλά και πολλές άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς στέκονται αλληλέγγυοι στον μεγαλειώδη αγώνα που μήνες τώρα δίνουν το Σωματείο και οι εργαζόμενοι της εταιρείας SKOT, προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στην εργασία τους.

Η εκ περιτροπής εργασία στη χειρότερή της μορφή, που επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο 2016 με 3 ημέρες εργασίας το μήνα, μόνο εργασία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Μ. Τρίτη 11 Απριλίουυ 2017 και ώρα 6.00 το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία ηρώων Ελευσίνας και πορεία στην Αντιπεριφέρεια Αττικής.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε ενάντια στην εξαθλίωση που η Διοίκηση της εταιρείας  SKOT οδηγεί τους εργαζόμενους.
Την καλούμε και πάλι ν’ αλλάξει στάση συμπεριλαμβάνοντας και τους εργαζόμενους στις υποχρεώσεις της.

Σταματήστε επιτέλους τα όποια επιχειρηματικά σας λάθη να τα χρεώνετε μονομερώς στους εργαζόμενους. Υπάρχουν ενδείξεις μεγαλοποίησης των προβλημάτων της επιχείρησης κρύβοντας μυστικό στόχο την απομάκρυνση των μη αρεστών εργαζόμενων γιατί είναι μέλη του Σωματείου”.

OEXBE: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της SKOTΣυνεχίζοντας η ΟΕΧΒΕ τονίζει πως: “Ο αγώνας των εργαζομένων της SKOT  μας αφορά όλους μας.
Η καταστρατήγηση κάθε εργασιακού δικαιώματος είναι θέμα που αφορά όλη την εργατική τάξη.   Με  αφορμή  αυτόν   τον   αγώνα   πρέπει   όλοι  μαζί  να  βροντοφωνάξουμε:
Αρκετά !!!  Φτάνει  πια !!!
Όλοι μαζί πρέπει να βρεθούμε στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας αναλογιζόμενοι ότι ο καθένας από εμάς έχει την δική του προσωπική ευθύνη ν’ αντισταθεί.

Η Ομοσπονδία μας συγχαίρει το Σωματείο μας και όλους τους εργαζόμενους της SKOT, που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  μήνες τώρα συνεχίζουν να παραμένουν έξω από το εργοστάσιο για να προστατεύσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα δίνοντας μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας.

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να σταματήσει να είναι θεατής στον εργασιακό μεσαίωνα. Στηρίζουμε μαζικά το δίκαιο αγώνα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος