Μεθυσμένος ο οδηγός του τζιπ που έπεσε στο λιμάνι

Μεθυσμένος αποδείχθηκε ότι ήταν ο 60χρονος οδηγός του τζιπ από τον Τύρναβο που χθες στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ έπεσε με το όχημά του στο  λιμάνι δίπλα στο οχηματαγωγό Πρωτεύς και σώθηκε αυτός και η 55χρονη γυναίκα του, χάρη στην άμεση αντίδραση ενός αρχικελευστή του Λιμεναρχείου και έναν ναυτικό πράκτορα που έπεσαν στη θάλασσα και τους έβγαλαν από το όχημα πριν βυθιστεί.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με τη γυναίκα του και φάνηκε ότι το ύψος του οινοπνεύματος στο αίμα του ήταν πάνω από 1,20 τοις χιλίοις. Αρχικά συνελήφθη από τους  λιμενικούς για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης που μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους που βρισκόταν στο λιμάνι εκείνη την ώρα, αλλά με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Το Λιμεναρχείο Βόλου σχηματίζει τη σχετική δικογραφία.

Μεθυσμένος ο οδηγός του τζιπ που έπεσε στο λιμάνι

Ανέλκυση του τζιπ

Νωρίς σήμερα το απόγευμα ανελκύθηκε από τη θάλασσα, το τζιπ μάρκας Land Rover. Η επιχείρηση διήρκησε περίπου μία ώρα και κάτι, συνεργάστηκαν ένας δύτης και γερανοφόρο όχημα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο λασπωμένο βυθό, πάνω από 30 μέτρα μακριά από το κρηπίδωμα, γυρισμένο ανάποδα και σε βάθος 11 μέτρων, δίπλα ακριβώς από το σημείο που αγκυροβολούν τα επιβατηγά πλοία της γραμμής Βόλου – Σποράδων.  Ο όχημα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς έχει σπάσει το μπαρμπρίζ και το τζάμι της πίσω πόρτας (πέμπτης) ενώ τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού ήταν κατεβασμένα, από οδηγό και τη σύζυγό του που κατάφεραν να βγουν πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος