Βόλος: Ομολόγησε το έγκλημα ο 41χρονος αδερφός του θύματος

Επιβεβαιώθηκαν οι εξ αρχής υποψίες των αστυνομικών ότι δράστης της στυγερής δολοφονίας του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί, έξω από το σπίτι του, στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου Νέας Ιωνίας Βόλου, ήταν ο ίδιος του ο αδερφός, με τον οποίο έμεναν μαζί.
Ο 41χρονος δράστης είχε προσαχθει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα. Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, τον κατέστησαν υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο. Τελικά, ομολόγησε το έγκλημά του σήμερα το πρωί. Ακολούθως, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο 41χρονος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί τελικά την Τετάρτη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τον 37χρονο αδερφό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με βαρύ μαγειρικό σκεύος, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, αφότου είχαν επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο.
Όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός, τον έσυρε έξω από το σπίτι, δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, όπου και τον βρήκαν χθες
το πρωί περίοικοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Βόλος: Ομολόγησε το έγκλημα ο 41χρονος αδερφός του θύματος
Σε αυτή την κουβέρτα βρέθηκε τυλιγμένο το πτώμα του 37χρονου έξω από το σπίτι του.
 Σύμφωνα με τους γείτονές τους, τα δύο αδέρφια έμεναν μόνα τους τα τελευταία 2 – 3 χρόνια, ύστερα από το θάνατο της μητέρας τους. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Τρίκερι, έχουν άλλα τρία αδέρφια, ενώ ο πατέρας τους που έμενε στο νησί, πέθανε πριν από 40 μέρες.
Το 37χρονο θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό λάμβανε αναπηρική σύνταξη, με την οποία συντηρούνταν οι δυο τους, ενώ ο 41χρονος δράστης απασχολούνταν περιστασιακά στα καΐκια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων πάντως, μετά τον θάνατο της μητέρας τους, ο 41χρονος φρόντιζε τον αδερφό του και δεν έδειχναν να έχουν εντάσεις μεταξύ τους.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος