Δυο Υπουργοί στην Ηγουμενίτσα για τη Σύνοδο των Λιμένων

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος των Λιμένων που βρίσκονται στον άξονα της Εγνατίας Οδού και της Αδριατικής Θάλασσας, που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Μαΐου ο Οργανισμός Λιμένος στην Ηγουμενίτσα.

Στη σύνοδο έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους εκπρόσωποι από τα Λιμάνια της Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Βόλου, Τεργέστης, Βενετίας, Ανκόνα, Μπάρι και ο Φορέας RAM από την Ιταλία, Φορέας του Ιταλικού Υπουργείου Υποδομών κα Μεταφορών που έχει αναλάβει την ανάπτυξη των θαλάσσιων διαδρόμων στη γειτονική χώρα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, πέραν από τις ομιλίες των δύο υπουργών, αναμένεται να υπάρξουν εισηγήσεις σχετικές με τον τομέα των Μεταφορών από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων Παναγιώτη Κορκολή, την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εγνατίας Οδού κ. Γλυκερία Καλφακάκου, εκπρόσωπο του Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών Ελλάδας αλλά και Πανεπιστημιακών Καθηγητών με θέματα μεταφορών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος