Τζαβάρας: Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να παγιδεύσει την επόμενη κυβέρνηση (audio)

Η κυβέρνηση με τα αντίμετρα προσπαθεί να δοκιμάσει την κοινωνική ευαισθησία εκείνων που από την πρώτη στιγμή είπαν όχι στην κοροϊδία και την απάτη, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας.

Τα αντίμετρα τόνισε, τα καθιστά γράμμα κενό, χωρίς περιεχόμενο, το άρθρο 15 του Νομοσχέδιου, στο οποίο αναφέρεται ότι αυτά θα εφαρμοστούν, εάν εγκριθούν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε ως χώρα πιάσει 5,2% πλεόνασμα, στόχο τον οποίο η ίδια η κυβέρνηση ούτε στις καλές της στιγμές δεν έχει παραδεχθεί.

Ο κ. Τζαβάρας ανέφερε πως ο πρωθυπουργός με τυχοδιωκτική πολιτική προσπαθεί να παγιδεύσει την επόμενη κυβέρνηση και επισήμανε ότι η συζήτηση για το εάν η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει τα μέτρα ή όχι σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που δεν θα τα ψηφίσει.

Για τη συνάντηση ΣαμαράΒενιζέλου, δήλωσε ότι δεν είναι επιλήψιμο να συναντιούνται δύο πολιτικοί οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο πλαίσιο μίας προηγούμενης κυβέρνησης, τη στιγμή μάλιστα, όπως είπε, που η κυβέρνηση εκείνη είχε πολύ καλά αποτελέσματα τα οποία προσπαθεί να φτάσει ανεπιτυχώς η σημερινή.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος