Οι φορείς της Ρόδου μετέχουν στην απεργία

Να συμμετέχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο, κάλεσαν τα μέλη τους -σε κοινή συνέντευξη τύπου- οι εκπρόσωποι των τριών Επιμελητηρίων της Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ, ΟΕΕ, ΤΕΕ) καθώς και οι εκπρόσωποι των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Ρόδου.

«Οι βουλευτές θα πρέπει ν’ αναρωτηθούν πως ο επαγγελματίας θα συνεχίσει να επιχειρεί σ’ αυτή τη χώρα» υποστήριξε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστας Ζωγραφίδης, ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιάννης Γλυνός ανέφερε ότι οι  επαγγελματίες θ’ αποτελούν σε λίγο, είδος προς εξαφάνιση.

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κακλιός τόνισε ότι αυτά που θα κληθούν να πληρώσουν ως ασφαλιστικές εισφορές δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, Χρήστος Μαντάς, κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση έχει προσυπογράψει τη γενοκτονία των Ελλήνων, ενώ ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου, Βασίλης Καταβενάκης, ανέφερε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση ως εχθροί.

Παρεμβάσεις έγιναν ακόμα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Γιάννης Χατζησάββας κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό «παρόν» στη σημερινή συγκέντρωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος