Στα χέρια της Αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών-Αποκλειστικό (video)

Περισσότερες από 10 διαρρήξεις σε σπίτια των βορείων προαστίων είχε διαπράξει η σπείρα που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Παραβίαζαν κάποια εξωτερική πόρτα ή παράθυρο όταν οι ένοικοι απουσίαζαν και ξάφριζαν χρήματα και κοσμήματα. 

Η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας οδήγησε την αστυνομία στην εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών που δρούσε στα βόρεια προάστια.

Ο ιδιοκτήτης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, απουσίαζε από το σπίτι όταν έγινε η διάρρηξη. Τρία από τα μέλη της σπείρας μπήκαν στη μονοκατοικία, ενώ μια γυναίκα έμεινε στο δρόμο και φύλαγε τσίλιες. Αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, παραβίασαν την ξύλινη μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό το οποίο έκαναν άνω- κάτω.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, έδρασαν αστραπιαία. Απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο, εγκλώβισαν και πέρασαν χειροπέδες στους τέσσερις διαρρήκτες.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Χαλανδρίου προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας εμπλέκονται σε δέκα ακόμη διαρρήξεις σπιτιών με πλούσια λεία το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος