Επικοινωνία Αλ. Τσίπρα-Λ. Παπαδήμου – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (video)

Τη θλίψη του και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Κυριακή ο Πρωθυπουργός με τον Λουκά Παπαδήμο. Ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να βγει αύριο Δευτέρα από την Εντατική και να νοσηλευτεί σε ειδικό δωμάτιο, το οποίο ελέγχθηκε από άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την τρομοκρατική επίθεση και τη διαδρομή του παγιδευμένου φακέλου.

Απύρετος και αρκετά ευδιάθετος για τέταρτη ημέρα, ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει για νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Οι ώρες και τα πρόσωπα που θα τον επισκέπτονται στο δωμάτιο αποθεραπείας θα οριστούν από την αστυνομία, τους γιατρούς και τον ίδιο τον κ. Παπαδήμο.

Το τρομοδέμα που έσκασε στα χέρια του κ. Παπαδήμου έχει αρκετές ομοιότητες με τα δύο παγιδευμένα πακέτα που πέρασαν απαρατήρητα από τα μηχανήματα x-ray του αερολιμένα Αθηνών τον περασμένο Μάρτιο, και έφτασαν σε Βερολίνο και Παρίσι.

Επικοινωνία Αλ. Τσίπρα-Λ. Παπαδήμου – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (video)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο τρομοφάκελος έφτασε στην οικία του κ. Παπαδήμου την Τετάρτη το μεσημέρι.

Την επόμενη ημέρα το πρωί τον παρέλαβε ο αστυνομικός-συνοδός του και τον μετέφερε για έλεγχο στο μηχάνημα x-ray της Βουλής, αλλά δεν εντοπίστηκε πως ήταν παγιδευμένος με εκρηκτικά. Αποστολέας φαίνεται ένας Έλληνας που διαμένει στο Κολωνάκι.

Σχετική είδηση: Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης (video)

Ρεπορτάζ: Γ. Γεραφέντης, Χ. Γιαννοπούλου
Πηγή: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος