Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

“Οι κατασκηνώσεις είναι ενα φάρμακο, ενα εμβόλιο στις δυσκολίες της εποχής μας” επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κηρύσσοντας την έναρξη του Α ‘ Συνεδρίου Στελεχών Κατασκηνώσεων, που πραγματοποιείται στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως στη Μακρυνίτσα.

Απευθυνόμενος στους συνέδρους ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε πως για να επιτύχουν στο έργο τους θα πρέπει να επιδείξουν πνεύμα αγάπης, ενδιαφέρον και επικοινωνία με τα παιδιά. Ο κ. Ιερώνυμος έτυχε θερμής υποδοχής απο τους μητροπολίτες Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, Σιδηροκάστρου Μακάριο, Ηγουμένισσα Δημήτριο και Αργολίδας Νεκτάριο, τον  δήμαρχο Σιντικής Φώτη  Δομουχτσίδη, πολλούς κληρικούς και κατασκηνωτές. Σήμερα μας χρειάζονται χαρισματικοί άνθρωποι , γονείς , δάσκαλοι , πολιτικοί. υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος. O Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε και στις σχέσεις κράτους – πολιτείας επισημαίνοντας πως είναι καλές, υπάρχουν προβλήματα , αλλά όπως σε κάθε οικογένεια.

Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Μακρυνίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος