ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

Array

Το 49ο και το 50ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 49ο

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου σχετικά με την ασθένεια της Μπιάνκα, το παλάτι εκδίδει δελτίο Τύπου, δηλώνοντας τη στήριξή τους προς τη Σίλβα και η δόνα Ντολόρες είναι πεπεισμένη ότι η βασίλισσα θα την επισκεφτεί στο νοσοκομείο. Λόγω της νέας σύμβασης με τον βρετανικό στρατό, ο Σαλβαδόρ αποφασίζει να επικεντρωθεί στην παραγωγή υφασμάτων για στρατιωτικές στολές, γεγονός που τον οδηγεί στη λύση της συνεργασίας του με τον Χερμάν, ο οποίος μόλις αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο για τις εμπορικές του δραστηριότητες. Ο Χοσέ Μαρία αποφασίζει να χωρίσει με την Ελίσα, καθώς πιστεύει ότι η σχέση τους είναι αδιέξοδη. Ο Σαλβαδόρ ανακοινώνει στον Μαρτορέλ ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στη γυναίκα του να δουλέψει για εκείνον και αυτό κάνει τον Μαρτορέλ να νομίζει ότι η Ντιάνα έχει αλλάξει γνώμη.

Επεισόδιο 50ο

Η Ντολόρες ενοχλείται όταν ανακαλύπτει ότι κανείς δεν την ενημερώνει για την επίσκεψη της βασίλισσας στην Μπιάνκα και ο θυμός της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, όταν μαθαίνει ότι η Μπιάνκα παρασημοφορήθηκε από την Αυτής Μεγαλειότητα. Η Μπιάνκα απαιτεί από τον Κριστόμπαλ να μάθει όλη την αλήθεια για την κατάστασή της και εκείνος αναγκάζεται να της ομολογήσει τους χειρότερους φόβους του. Με όσα της λέει, η Μπιάνκα ζητά τη βοήθεια της Αντέλα για να κάνει τη διαθήκη της.
Η Ντιάνα επιστρέφει στο εργοστάσιο, αφού συμφιλιώνεται με τον Σαλβαδόρ. Ωστόσο, ένα μπουκέτο λουλούδια που της στέλνει ο Μαρτορέλ δεν περνά απαρατήρητο από το σύζυγό της. Επίσης, η Αντέλα προσπαθεί να πείσει τον Χερμάν να δεχτεί την πρόταση να αντικαταστήσει τον Μπενζαμίν στο εργοστάσιο, όμως εκείνος διστάζει.

ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα ertnewsdev.oryx.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος