Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα

Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν κατά τόπους τους 40 βαθμούς. Ανοιχτές θα παραμείνουν οι κλιματιζόμενες αίθουσες στις εννέα λέσχες του δήμου Αθηναίων απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Για έκτακτα περιστατικά λειτουργεί όλο το 24ωρο ο τετραψηφιος αριθμός 1595.

Οι διαθέσιμες αίθουσες είναι στις λέσχες Φιλίας Αγίου Παύλου, Κουκακίου, Νέου Κόσμου, Παγκρατίου, Άνω Πετραλώνων, Κολοκυνθούς, Αγίου Ελευθερίου, Αγίου Μελετίου και Αμπελοκήπων.

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 24 έως τους 39 και πιθανώς 40 βαθμούς Κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές, κυρίως στα ανατολικά, η θερμορκασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή ανάσα δροσιάς αναμένεται από αύριο, Παρασκευή. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος