Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, με την Ορχήστρα των Κυκλάδων, στη Σύρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, o δημιουργός και ερμηνευτής που έχει τον δικό του, μοναδικό τρόπο να μαγνητίζει το κοινό, δίνει μια μεγάλη συναυλία με την Ορχήστρα των Κυκλάδων, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, στις 21:00, στη Σύρο.

«Ξημέρωσε το καλοκαίρι Κι ήρθε ο ήλιος να το δει και πύρωσε…». Ο Αλκίνοος μιλά με τους στίχους του και τις μουσικές του. Με 13 προσωπικούς δίσκους και δεκάδες συμμετοχές σε έργα άλλων καλλιτεχνών, αναπνέει τον αγέρα του Αιγαίου και μας ταξιδεύει. Μουσικές που μέσα τους συναντιούνται οι ήχοι της Ανατολής και οι αρμονίες του κόσμου. Ο Αλκίνοος έχει τη σεμνότητα του καλλιτέχνη που πειραματίζεται και ανοίγει νέους δρόμους, με τη λιτότητα των ήχων του, με τη μεστότητα και την ακεραιότητα των λόγων του…

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων, ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας, όπως είναι το Μέγαρο Μουσικής και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, και με τη συνεργασία με πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, επιστρέφει στη Σύρο, συμπράττοντας με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Μαζί η Παιδική/Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Νίκος Κυπουργός

Μουσική Επιμέλεια: Λένα Χατζηγρηγορίου και Αλκίνοος Ιωαννίδης

Η συναυλία, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης «Σύρος-Πολιτισμός 2017», φιλοξενείται στον Χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών.

Τιμή εισιτηρίου: 10 και 13 ευρώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος