Δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στους Δήμους Πλατανιά και Κισσάμου

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων θα βρίσκεται κοντά στους δημότες και τους φορείς των δήμων Πλατανιά και Κισσάμου με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των κοινωνικών δομών σε θέματα που αφορούν την πρόληψη και την θεραπεία νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων.

Η συνάντηση στο Καστέλι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελ.Βενιζέλου

Η συνάντηση στον Πλατανιά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/8 από τις 11:30 το πρωί έως τη 13:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία της Τοπικής Κοινότητας των Βουκολιών.

Παράλληλα, θα γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και τον δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη αλλά και τους αρμόδιους αντιδημάρχους και υπεύθυνους επί των κοινωνικών θεμάτων καθώς και όλες τις εμπλεκόμενες κοινωνικές δομές των δήμων.

Συνάντηση επίσης την 1/9 θα πραγματοποιηθεί στο Ανουσάκειο Ιδρυμα στις 12:00. Στο Ανουσσάκειο θα παρευρεθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος μαζί με τους υπευθύνους από την κοινωνική υπηρεσία του ιδρύματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος