Φ. Γεννηματά: Η Πελοπόννησος μπορεί, η Ελλάδα μπορεί

«Χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση, για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας, κυρίως όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Για να μπορέσουμε έμπρακτα να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν μέσα στην κρίση και να δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατά την χθεσινιβραδυνή τελετή των εγκαινίων της έκθεσης, «Πελοπόννησος EXPO 2017», που φέτος φιλοξενείται στο κτίριο Φραγκίστα, στο 3ο χλμ της Ε.Ο. Αργους -Ναυπλίου.

Η κ. Γεννηματά για την “Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2017″ είπε :

« Η Πελοπόννησος μπορεί, αποδεικνύει πως η Ελλάδα μπορεί. Με καινοτομία οι επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν όρθιες απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό, αλλά αυτό που χρειάζεται όμως, είναι αλλαγή πολιτικής».
Εμείς με το Σχέδιο Ελλάδα στηρίζουμε την παραγωγή νέου πλούτου και τη δίκαιη αναδιανομή του, για να χτυπήσουμε τις ανισότητες, ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις αλλαγές και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις”.

«Μαζί με τους πολίτες αναγεννάμε τη δημοκρατική παράταξη, για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πραγματική προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος