Στις 6 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Συκιές

Array

Μουσική, χορός, θέατρο, καραγκιόζης, καλλιτεχνικά εργαστήρια, παραμύθια, λαϊκά έθιμα και πολλά πολλά άλλα θα ζωντανέψουν τις γειτονιές του δήμου Νεάπολης-Συκεών και θα ζεστάνουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων φέτος τα Χριστούγεννα.

Το πρώτο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Πάρκο Ελπίδος στις Συκιές, παρέα με ένα πολύχρωμο Χριστουγιεννιάτικο Τσίρκο με ξωτικά-κλόουν, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, υπό τους ήχους της παιδικής χορωδίας και της φιλαρμονικής, παρέα με τον Άι-Βασίλη και τα δώρα του και φυσικά… πυροτεχνήματα!

Προάγγελο των εκδηλώσεων αποτελούν οι αθλητικοί αγώνες με αθλητικούς αγώνες με τη συμμετοχή των παιδιών των Κ.Δ.Α.Π. Μαζικού Αθλητισμού και Αθλητικών Συλλόγων, στο πλαίσιο των «Τουρνουά Αγάπης», κατά τα οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Την έναρξη σηματοδότησε το τουρνουά χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται το τουρνουά Κολύμβησης, από τις 6 μ.μ., στο Κολυμβητήριο Συκεών (Λεχόβου 7), ενώ τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το τουρνουά Μπάσκετ, στις 10 π.μ., στο Κλειστό Γήπεδο Επταπυργίου (Επταπυργίου 150).

Πηγή Δήμος Νεάπολης – Συκεών 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος