Αγανάκτηση στην ΑΕΚ για το γηπεδικό

Οργή έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η στάση του Δήμαρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Αρη Βασιλόπουλου για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου.

«Παραμένει ένας γραφικός πολέμιος του γηπέδου» ήταν το σχόλιο της ΠΑΕ, όσον αφορά την ενέργεια του Δημάρχου να προτείνει αρνητική εισήγηση για την κατασκευή του γηπέδου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η πρόταση του Δημάρχου υπερψηφίστηκε αργά χθες το βράδυ από την παράταξή του και την εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Ωστόσο, ο Δήμος δεν έχει θεσμική ιδιότητα να μπλοκάρει ή να «επιτρέψει» την κατασκευή ενός έργου, γι΄αυτό στην ΑΕΚ αγανακτούν μεν, δεν ανησυχούν δε.

Στην επίσημη τοποθέτησή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει:

«85 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στη φυσική της έδρα, δηλώνουμε αποφασισμένοι ότι θα επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους όρους που εμείς θέλουμε και που έχουν εγκριθεί από το ελληνικό Κράτος με νόμο και από την ελληνική δικαιοσύνη με την απόρριψη των προσφυγών του είτε το θέλει ο Βασιλόπουλος είτε όχι».

Στην «Ένωση» δεν προτίθενται να προβούν σε κάποια ενέργεια καθώς επισημαίνουν ότι οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται από τις πράξεις και τα λόγια του κ. Βασιλόπουλου, απλώς περιμένουν να λήξει η δημόσια διαβούλευση και να προχωρήσει η έκδοση της άδειας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος