«Άκυρο» της Σεβίλλης στην Τσέλσι για τον Κούντε

Λίγες ώρες προτού λήξει η προθεσμία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, η Σεβίλλη αρνήθηκε την πρόταση που κατέθεσε η Τσέλσι για τον Ζιλ Κουντέ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, ο Μόντσι επεσήμανε πως η πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης στη Σεβίλλη για τον Γάλλο αμυντικό, δεν κρίθηκε ικανοποιητική.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ελέγχθησαν πολλά περί κινήσεων για τον Ζιλ, η πλειοψηφία των οποίων απορρίφθηκε από την παίκτη. Αν υπήρχε ένας σύλλογος που του άρεσε, αυτός ήταν η Τσέλσι» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου και εξήγησε στη συνέχεια ότι «η πρώτη και μόνη επίσημη προσφορά που λάβαμε ήταν την περασμένη Τετάρτη (σ.σ. 25/8), αλλά το ποσό δεν μας ικανοποιούσε και παράλληλα υπήρχε η προϋπόθεση να μπορέσει η Τσέλσι να πουλήσει έναν παίκτη».

Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε πως οι Ανδαλουσιανοί κατέθεσαν μία αντιπρόταση στην Τσέλσι, περιμένοντας απάντηση έως την Παρασκευή (27/8), δίχως να τη λάβει.

Ως εκ τούτου, το πιθανότερο πλέον σενάριο για τον 22χρονο Κουντέ, είναι η παραμονή του στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», μέχρι νεοτέρας, καθώς η Σεβίλλη επιθυμεί μία πρόταση που να αγγίζει τη ρήτρα αποδέσμευσης (80 εκατ. ευρώ) του παίκτη.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος