«Άγγιξε» το ατομικό του ρεκόρ ο Βαζαίος

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βαζαίος στο πλαίσιο της International Swimming League, στη Νάπολη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετέχει με τη DC Trident στον ενδέκατο και τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ένα είδος play-in μεταξύ των τεσσάρων ομάδων με τη χαμηλότερη βαθμολογία, οι οποίες διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα play-off.

Ο Βαζαίος, πρώτευσε για τέταρτο συνεχόμενο μίτινγκ στα 200μ. μικτή ατομική, πετυχαίνοντας μάλιστα τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του με 1:51.15, πίσω μόνο από το δικό του πανελλήνιο και ευρωπαϊκό ρεκόρ 25άρας πισίνας (1:50.85), που είχε σημειώσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκόβης το 2019.

Παράλληλα, ο χρόνος του είναι ο δεύτερος ταχύτερος της φετινής διοργάνωσης, ελάχιστα πίσω από το 1:51.12 του Ιάπωνα Ολυμπιονίκη Νταϊγια Σέτο, τον οποίο μάλιστα ο Έλληνας κολυμβητής νίκησε στη σημερινή κούρσα (ο Σέτο, που αγωνίζεται με τους Tokyo Frog Kings, τερμάτισε δεύτερος με 1:51.80).

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου, συμμετείχε και στα 50μ. ύπτιο, όπου έκανε επίσης καλή εμφάνιση και τερμάτισε τέταρτος με 23.43 (23.39 το ατομικό του ρεκόρ), δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, η οποία προηγείται στην κατάταξη του μίτινγκ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος