Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ένα χάλκινο μετάλλιο ο ελληνικός απολογισμός της 2ης ημέρας

Ένα χάλκινο μετάλλιο από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο και αρκετές αξιόλογες εμφανίσεις ήταν ο ελληνικός απολογισμός στην 2η ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έφερε το τρίτο μετάλλιο στη χώρα μας, καθώς κατέκτησε το χάλκινο στην κατηγορία -54 κιλά στην άρση βαρών Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην τρίτη θέση σηκώνοντας 165 κιλά.

Έκτη θέση για τον Νίκο Παπαγγελή στο Individual pursuit C2 της ποδηλασίας

Συντρίβοντας το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 3:52.546 από τις 31 Ιουλίου 2021 (ΟΑΚΑ) και ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με επίδοση 3:47.605 ο Νίκος Παπαγγελής κατέκτησε την έκτη θέση στα 3.000μ. ατομικό πουρσουίτ, στους Παραολυμπιακούς αγώνες “ΤΟΚΙΟ 2020”

Όγδοη η Ευθυμία Γκουλή στα 100μ πρόσθιο

Την όγδοη θέση κατέλαβε στο τελικό των 100μ. πρόσθιο SB8 η Ευθυμία Γκουλή. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Ιρλανδέζα ΚΕΑΝΕ Ellen, με δεύτερη την PASCOE Sophie και τρίτη την RAZETDINOVA Adelina.

Στην ενδέκατη θέση η ελληνική ομάδα 4χ50 ελεύθερο στη κολύμβηση

Την έβδομη θέση κατέλαβε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 4×50 ελεύθερο – 20 points η ελληνική ομάδα (Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Αντώνης Τσαπατάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Μαρία Τσάκωνα) με χρόνο 3:03.25. Στο σύνολο βρέθηκε στην 11η θέση και δεν πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Δωδέκατος ο Γεράσιμος Λιγνός στα 100μ ύπτιο S13

Ο Γεράσιμος Λιγνός κατέλαβε την έκτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 100 μέτρων ύπτιο S13 με χρόνο 1:06.76. Στο σύνολο ο Έλληνας αθλητής ήταν 12ος και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Δωδέκατη θέση για τον Παναγιώτη Χριστάκη στα 200μ μικτής

Ο Παναγιώτης Χριστάκης τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων μικτής στην κολύμβηση με χρόνο 2:56.75. Ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε τη 12η θέση στο σύνολο και έμεινε εκτός τελικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος