Σε τροχιά μεταλλίου η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό Λέϊζερ Ράντιαλ

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέϊζερ Ράντιαλ, το οποίο διεξάγεται στην Βάρνα της Βουλγαρίας, η Βασιλεία Καραχάλιου παραμένει σταθερά σε τροχιά μεταλλίου.

Στην 5η ιστιοδρομία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 14η και με 26 βαθμούς ποινής, εξακολουθεί να είναι στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης των 66 πληρωμάτων.

Η Χοστ από τη Νορβηγία προηγείται σταθερά με 13 βαθμούς, ενώ τρίτη πέρασε η Α. Μπαρβίνσκα από την Πολωνία με 28 βαθμούς. Στη δεύτερη ελληνική συμμετοχή, η Μαρία Βλάχου είναι 71η με 249 βαθμούς.

Στους άνδρες, ο Βασίλης Μπούμπης είναι 4ος στη γενική βαθμολογία των 26 πληρωμάτων και 4ος στην κατηγορία U21 και στην 5η θέση ακολουθεί ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης με 20 βαθμούς. Ο Κωνσταντίνος Μαγγίνας είναι 16ος με 58 β. και ο Αθανάσιος Τουρής 26ος με 106 βαθμούς ποινής.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ και μετά από πέντε κούρσες, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι 15ος με 38 βαθμούς σε σύνολο 98 συμμετεχόντων, ενώ ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 29ος με 70β., ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης 42ος με 90 β., ο Χρήστος Μπομποτάς 83ος με 176β., ο Αριστοτέλης Χατζησταματίου 94ος με 211 β. και ο Δημήτρης Αναστασιάδης 98ος με 230 βαθμούς ποινής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος