Αλλαγή σελίδας για το Ράλι Ακρόπολις

Αλλαγή σελίδας για το ράλι Ακρόπολις αφού μετά τη συμφωνία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με τη ναυτιλιακή εταιρεία ταχύπλοων πλοίων SEAJETS, ο αγώνας μετονομάζεται σε SEAJETS Ράλι Ακρόπολις για το τρέχον και το επόμενο έτος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) από τις 9-11 Οκτωβρίου και θα έχει για επίκεντρο, για 6η συνεχή φορά το Λουτράκι.

Ο ιθύνων νους της ομώνυμης ναυτιλιακής, κ. Μάριος Ηλιόπουλος, επεσήμανε ότι είναι χαρά για την εταιρεία του το ότι πλέον συμπλέει με ένα διεθνές αθλητικό γεγονός του βεληνεκούς του Ράλι Ακρόπολις.

Αλλαγή σελίδας για το Ράλι ΑκρόπολιςΟ πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), Δημήτρης Μιχελακάκης μίλησε για τον αγώνα και τόνισε πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία για ένα διεθνές αθλητικό γεγονός του βεληνεκούς του Ράλι Ακρόπολις. Ταυτόχρονα, δήλωσε αισιόδοξος ότι και το Κράτος φαίνεται πλέον πως αντιλαμβάνεται το ειδικό βάρος του Αγώνα, κάτι που αποτυπώνεται και από το ότι ένας από τους χορηγούς του για το 2015 είναι ο ΕΟΤ.

Έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια στο τιμόνι άρτιων διοργανώσεων, η Ανίτα Πασαλή, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον τίτλο του Αλυτάρχη του αγώνα, «περνάει τη σκυτάλη» στο Νίκο Μανώλη, πρόεδρο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας και άνθρωπο με εμπειρία στα αγωνιστικά αυτοκινητιστικά δρώμενα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Διά στόματός του έγινε και η παρουσίαση του φετινού ράλι, στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, την παράσταση θα κλέψει η πρώτη ημέρα (Σάββατο 10 Οκτωβρίου), με τη διεξαγωγή τόσο της μεγαλύτερης ειδικής διαδρομής, SEAJETS Κινέτα-Λουτράκι, συνολικού μήκους 43,41 χλμ., όσο και της EKO Racing Κινέτα, που θα πραγματοποιηθεί μετά τη δύση του ηλίου.

Αλλαγή σελίδας για το Ράλι ΑκρόπολιςTo SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που αποτελεί και έναν από τους βασικούς χορηγούς του αγώνα, και διοργανώνεται με την υποστήριξη των δήμων Άργους-Μυκηνών, Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, Μεγαρέων, Νεμέας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Σικυωνίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος