Αντεγκλήσεις, νεύρα, φωνές και σύσταση επιτροπής στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα (vid)

Οι αντεγκλήσεις, τα νεύρα και οι φωνές κυριάρχησαν στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις που θα βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να εξέλθει από την κρίση στην οποία βρίσκεται.

Στο επίκεντρο οι αντεγκλήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού (Θεοδωρίδης-Γιαννίκος) καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έδωσε το παρών, όπως αντίστοιχα απουσίασε και ο Γιάννης Αλαφούζος από πλευράς Παναθηναϊκού.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιώργος Μποροβήλος καθώς οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και του Παναιτωλικού απαίτησαν την παραίτηση του υποστηρίζοντας ότι έχει ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης λίγο έλλειψε να έρθει στα χέρια με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Τους δύο άνδρες πρόλαβαν και απομάκρυναν οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Κομπότης, ο οποίος βρέθηκε στη συνάντηση παρότι του έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός διαμαρτυρήθηκε για την διακοπή του κυπέλλου κάνοντας λόγο για τιμωρία της ομάδας του Περιστερίου που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα, προκαλώντας την οργή του Σάββα Θεοδωρίδη με τα λεγόμενα του.

Φραστικές αντεγκλήσεις με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού είχε και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Σύσταση ειδικής επιτροπής

Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για σύσταση ειδικής επιτροπής αποτελούμενη από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και δύο μικρότερες (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος) η οποία θα επισκεφτεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ, προκρίθηκε από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα.

«Θα συσταθεί επιτροπή που θα πάει στην ΕΠΟ και τον υπουργό. Πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο και να μην την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε. Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Μπορούμε να συμφωνήσουμε και στα πρόσωπα και στα πάντα. Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος της Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε «κόκκινο πανί» για τους Ιβάν Σαββίδη, Θανάση Κωστούλα και Σπύρο Παπαθανασάκη, εκτίμησε πως «ήταν μια συνάντηση που κινήθηκε σε θετική κατεύθυνση. Θα συσταθεί επιτροπή από τους τέσσερις «μεγάλους», τον κ. Σπανό και από εμένα».

Όσο για την άποψη που εκφράστηκε από τους προαναφερόμενους ότι δεν μπορεί να προεδρεύει στη διοργανώτρια αρχή λόγω νομικού κωλύματος, ο κ. Μποροβήλος απάντησε ότι «είναι λογικό να έχει ο καθένας τις απόψεις του, πρόκειται για ένα θέμα που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος