Αντετοκούμπο: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο All Star Game (video)

Την πόρτα του φετινού All Star Game στο ΝΒΑ χτυπάει και μάλιστα δυνατά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σύμφωνα με την ψηφοφορία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Greek Freak συμπεριλαμβάνεται στη πρώτη πεντάδα!

Ο Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, καθώς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που θα πάρει μέρος στη γιορτή του ΝΒΑ, το All Star Game. Τα φετινά κατορθώματα του 22χρονου φόργουορντ με την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς, τον έχουν φέρει στην ελίτ του αμερικανικού μπάσκετ και μάλιστα, πολλοί τολμούν να τον συγκρίνουν με ιερά τέρατα του ΝΒΑ.

Αντετοκούμπο: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο All Star Game (video)Όταν το 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλεγόταν στο νούμερο 15 του ντραφτ του ΝΒΑ, το εγχώριο επαγγελματικό μπάσκετ παρακολουθούσε το πρώτο γιγάντιο άλμα στην καριέρα ενός ασύλληπτου ταλέντου που οι αμερικανοί εντόπισαν κάτω από την μύτη μας.
Κι ενώ λίγα χρόνια πριν εκείνος μοίραζε το χρόνο του στα Σεπόλια ανάμεσα στην αντιμετώπιση της φτώχειας και την αθόρυβη ενασχόλησή του με το μπάσκετ, στην τέταρτη σεζόν στο ΝΒΑ πια, η εξέλιξή του κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του.

Αντετοκούμπο: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο All Star Game (video)Το ερώτημα για την παρουσία του στο All Star Game απαντήθηκε εκκωφαντικά. Ο Έλληνας του Μιλγουόκι, ο Greek Freek, κατάφερε δίπλα στα σύγχρονα μεγαθήρια να είναι 5ος στην ψηφοφορία του NBA και οδεύει για τη βασική πεντάδα του All Star Game όπου πέρυσι είχε ήδη λάβει μια πρώτη γεύση από την παρουσία του στο διαγωνισμό καρφωμάτων.
Όπου κι αν αγωνίζεται ο Γιάννης είναι ατραξιόν και δεν θα μπορούσε παρά να κατακτήσει και την πρώτη σελίδα του κορυφαίου περιοδικού Sports Ilustrated.
Όλοι μιλούν για το ταλέντο, τη στατιστική, το σωματότυπο, το θέαμα που προσφέρει και πάνω από όλα για την αδιανόητη προοπτική ενός φαινομένου που οι μεγαλύτεροι αναλυτές παρακολουθούν με ανοιχτό το στόμα.

Αντετοκούμπο: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο All Star Game (video)Ταυτόχρονα παραμένει ταπεινός, εργατικός όπως είχε μάθει στις γειτονιές της Αθήνας, και στα 22 του, αφοπλιστικά ώριμος.
Είναι Έλληνας, το νιώθει και το δηλώνει σε κάθε περίσταση παραμένοντας αφοσιωμένος και στην εθνική ομάδα
Ιστορικά ο Αντετοκούνμπο θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα βρεθεί σε All Star Game. Και η ιστορία του ένα αληθινό και ανεκτίμητο παραμύθι.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος