Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ της αλληλεγγύης – ενίσχυσης του περιοδικού Σχεδία

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Νέας Σμύρνης «Γαλαξίας», θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα αλληλεγγύης που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου (18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), ανάμεσα στις αθλήτριες του μπάσκετ και τους αθλητικούς συντάκτες για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ της αλληλεγγύης – ενίσχυσης του περιοδικού ΣχεδίαΑθλήτριες της Α1 και Α2 κατηορίας στο μπάσκετ και αθλητικοί συντάκτες, θα αγωνιστούν για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου. Παίζουμε μπάσκετ για την «Σχεδία».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για την «Σχεδία» και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Κλειστού.

Σχετική είδηση:  Αγώνας μπάσκετ και μουσική εκδήλωση για ενίσχυση του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος