Απερρίφθη η έφεση του Ολυμπιακού – Χωρίς κόσμο με Αστέρα Τρίπολης

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των «ερυθρόλευκων» εναντίον της (πρωτόδικης) τιμωρίας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα καπνογόνα στον αγώνα με τη Βέροια και διατήρησε την ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν τιμωρηθεί και με πρόστιμο 43.000 ευρώ, θα υποδεχθούν στις 29 Νοεμβρίου τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς το κοινό τους, στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.

Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε νέο πρόστιμο, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αυτή τη φορά, που ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει 14.000 ευρώ για πειθαρχικές παραβάσεις που καταγράφηκαν στον αγώνα Κυπέλλου της 28ης Οκτωβρίου με τον Πλατανιά (2-2).

Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

… Κηρύσσει την “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” πειθαρχικά ελεγκτέα για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης (306/2015) πράξεις. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ύψους δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος