Απώλεια βαθμών για τη Νάπολι, ευκαιρία για τη Μίλαν (highlights)

Η Νάπολι «κόλλησε» στο 1-1 με τη Βερόνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A, δίνοντας τη σκυτάλη και την ευκαιρία στη Μίλαν να περάσει μόνη της στην κορυφή.

Μετά τη Γιουβέντους και τη Λάτσιο, η Βερόνα κατάφερε να βάλει «φρένο» και στη Νάπολι, δίνοντας την ευκαιρία στους «ροσονέρι» να σκαρφαλώσουν στην κορυφή με ενδεχόμενη νίκη επί της Ίντερ.

Η Βερόνα προηγήθηκε κόντρα στους Ναπολιτάνους, χάρη σε γκολ του Σιμεόνε, ο οποίος έφτασε πλέον τα 8 σε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα! Με την αναμέτρηση απόλυτα μοιρασμένη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν άμεσα στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ντι Λορέντσο, μπαίνοντας εκ νέου στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ανέλαβε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων εντός του αγωνιστικού χώρου και αναζήτησε το γκολ που θα της έδινε προβάδισμα, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ιδιαιτέρως απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους. Στο 88ο λεπτό, ο Μπέσα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Βερόνα με δέκα παίκτες. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ο Κάλινιτς δέχθηκε κι αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 9 (!) παίκτες, δίχως όμως να στοιχίσει στην τελική διαμόρφωση του 1-1.

Πλέον, η Νάπολι βρίσκεται στους 32 βαθμούς και διατηρεί την παρουσία της στην κορυφή της Serie A, περιμένοντας την αναμέτρηση της Μίλαν με την Ίντερ. Απ’ την άλλη, η σκληροτράχηλη Βερόνα έφτασε τους 16 βαθμούς και την 10η θέση του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος